Traseu

La acest moment, traseul este aproape finalizat și se poate parcurge integral pe bicicletă! Zilnic, vom lucra la el pentru ca în saptămâna concursului să fie în condiții excelente.

Putem să vă spunem că traseul are undeva la 4 km, cu o diferență de nivel de peste 125 m pe tură și este realizat pe Dealul Ciorii.

Harta traseului

Cum ajungi în zona de start a traseului?

Din centrul orașului Reșita urmezi ieșirea catre localitatea Lupac/Oravița. După aproximativ 3 km, ajungi la STEMA orașului Reșița, poziționată pe partea dreaptă. Poți parca mașina acolo și să vii pe jos/cu bicicleta în zona de start sau poți să vii cu masina pe drumul pietruit. De la stema orașului, trebuie să o iei spre stânga. Sunt aproximativ 2 km de mers. În zona de start/finish a concursului, vom amenaja mai multe locuri de parcare. 

!!Noi vă recomandăm să lasați masina la asfalt și să veniți pe jos/pe bike până la zona start/finish, evitând aglomerația și drumul pietruit!!

Harta cu potecile din zonă

Pe Dealul Ciorii, sunt 5 poteci de dat la vale (Cioara, La Purcici, Poiana Caraiman – Cioara, Poezie și Moșu). Traseu îmbină porțiuni tehnice din potecile Cioara, La Purcici, Poiana Caraiman – Cioara și Poezie, cu secțiuni și elemente nou construite.

Punctul de start al traseului este pe drumul pietruit (Cioara Climb pe harta de mai jos), imediat după releul de telecomunicații!

UN PROGRAM INIȚIAT ȘI IMPLEMENTAT DE:

SPONSORI

Scroll to Top